Toimitus- ja maksuehdot

Toimitusehdot

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Katso tietosuojaseloste tästä
Toimitusehdot ovat voimassa 12.05.2020 alkaen ja ovat voimassa toistaiseksi.
Pajunen Oy:llä on oikeus muuttaa toimitusehtoja julkaisemalla uudet toimitusehdot wwwsivuillaan.

Hinnat

Tuotteiden hinnat ovat tuotteen tilauspäivänä voimassa olevan hinnaston mukaisia. Kaikki hinnat ovat ilman arvonlisäveroa, vero lisätään tilauksen loppusummaan. Pajunen Oy:llä on oikeus muuttaa hintoja ilmoittamalla siitä asiakkailleen sähköpostilla tai www-sivuillaan.

Toimitus

Toimitus on Pajunen Oy varastosta, Halmeenkatu 6, Kankaanpää. Toimitusehto on vapaasti varastostamme tai sopimuksen mukaan, mikäli tuote on varastossa ja se ei sisällä merkkauksia. Merkkaus tapauksissa toimitusaika ilmoitetaan ja sovitaan erikseen. Klo 16 mennessä varastolle siirretyt tilaukset lähetetään seuraavana päivänä Postnordilla, postilla tai matkahuollolla. Mikäli tilaus pitää lähteä samana päivänä tai on erittäin kiireellinen pyydämme teitä soittamaan asiakaspalveluumme puh. 02 5721082.

Varastolta noudettavat tilaukset:

Voit myös noutaa tilauksesi varastolta tai Helsingin toimipisteestä sovittuna aikana. Tässä tapauksessa pyydämme teitä soittamaan asiakaspalveluumme puh. 02 5721082 ja sovitaan aika. Tilausvahvistuksessa ilmoitettu toimitusaika on arvio, jonka Pajunen Oy on saanut valmistajilta. Pajunen Oy ilmoittaa ostajalle mahdollisista toimitusaikamuutoksista. Pajunen Oy:llä ei ole velvollisuutta korvata tuotteen luovuttamatta jäämisestä tai tuotteen luovutuksen viivästymisestä ostajalle aiheutuneita vahinkoja. Ostajalla on oikeus perua tilaus viivästyneen toimituksen osalta.

Hyvitykset ja palautukset

Palautuksista tulee sopia erikseen Pajunen Oy kanssa sähköpostitse osoitteessa pajunen@pajunen.fi. Palautus tapahtuu palautuslapulla ja veloitamme palautuskulut asiakkaalta. Maksunpalautus tapahtuu käytetylle maksutavalle. Ostajalla on velvoite tarkistaa tuote aina ennen niiden käyttöä. Huomautusaika on 8 vuorokautta tilauksen vastaanottamisesta. Mahdollinen palautus on tehtävä 14 vuorokauden sisään tuotteiden vastaanottamisesta. Palautuksista hyvitämme koko summan, mutta veloitamme 30€ käsittely ja toimituskulut. Myyntikuntoiset tuotteet tulee palauttaa alkuperäisissä pusseissa ja pakkauksissa myyntikuntoisina. HUOM jo painetuista ja brodeeratuista tuotteista emme hyvitä mitään. Mikäli tuotteet menevät suoraan painoon tai brodeeraukseen, lähetyksen vastaanottaja vastaa tuotteiden tarkistamisesta. Myöskään likaantuneilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Emme hyväksy tuotepalautuksia tuotteista, jotka ovat tilattu asiakkaalle suoraan päämiesten varastosta erikoistilauksina. Vialliset ja virheellisesti toimitetut tuotteet hyvitetään sopimuksen mukaan tai vaihdetaan.

Ylivoimainen este

Pajunen Oy vapautuu velvoitteistaan ja velvollisuudestaan maksaa korvausta, jos velvoitteiden rikkominen tai niiden täyttämättä jättäminen johtuu ylivoimaisesta esteestä. Vapauttamisperusteeksi (force majeure) katsotaan sellainen tapahtuma, joka on Pajunen Oy:stä riippumaton ja jonka vaikutuksia ei voida kohtuudella välttää eikä voittaa. Tällainen tapahtuma voi olla esim. sota, kapina, lakko, energianjakelun keskeytys, tulipalo, ukonilma tai muu luonnonilmiö. Tilaukset Tilaus tulee ostajaa sitovaksi, kun myyjä on kirjallisesti vahvistanut tilauksen tai toimittanut tuotteet.

 

Maksuehdot

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta