Yritys

Pajunen Oy on 91 -vuotias perheyritys, jossa jo neljäs sukupolvi työskentelee.

Yrityksen tarina alkaa vuodesta 1932, jolloin Eevi ja Emil Pajunen perustivat Kankaanpäähän räätälin liikkeen.

Vuosikymmenten aikana yritys harjoitti vaatteiden vähittäiskauppa ja 1970 luvulla mukaan tulivat myös työasut. 1980 luvun lopussa toiminta laajentui mm. PV:n virkapukuihin. Vaatteiden vähittäiskaupat lopetettiin 2000 -luvun alkupuolella ja keskityimme työ- ja virka asuihin.

Vuonna 2000 valikoimiimme tuli kokinvaatteet, jolloin aloimme edustaa Suomessa Ranskalaisia CLEMENT DESIGN kokinasuja. Melko nopeasti valikoima laajentui myös muihin HoReCa -alan tuotteisiin.

Nykyisin valtaosa toiminnastamme on keskittynyt HoReCa alaan. Valikoimiimme kuuluu vaatteiden lisäksi mm. SFC työjalkineet, Silikomart silikonimuotit, FirstPack kertakäyttötuotteet.

Myös muu business vaatetus kuuluu olennaisena osana toimintaamme T-paidoista edustus asuihin.

Toteutamme logo merkkaukset tuotteisiin brodeeraamalla tai erilaisilla painomenetelmillä.

Yritys toimii edelleen Kankaanpäässä, jossa sijaitsee myös varastomme. Myyntikonttori ja show room on ollut Helsingissä n. kymmenen vuotta Kampissa Pohjoisella rautatiekadulla. Perheyrityksemme arvostaa asiakaslähtöistä toimintatapaa.

Olemme vaatettaneet jo monien vuosien ajan Vuoden Kokki ja Vuoden tarjoilija kilpailijat. Lisäksi toimimme Suomen Kokkimaajoukkueen yhteistyökumppanina.

Teemme yhteistyötä myös Keittiömestari yhdistysten ja Rotisseur järjestön kanssa.