Digipainatus keramiikan tulevaisuus?

Pajunen Oy on aina ollut edelläkävijä vaatteiden maailmassa, mutta viime vuosina valikoima on laajentunut paljon muuhunkin. Viimevuonna valikoimamme täydentyi vielä astioilla sekä aterimilla. Olemme ylpeitä, kun saamme maahantuoda Mesan upeita ja laadukkaita ja vastuullisesti valmistettuja astioita. MESA:n uudenlaiset lautaset, jotka yhdistävät digipainatuksen voiman ja vastuullisen tuotannon Euroopassa.

Viimeisimmässä TableWare International Magazine -lehdessä oli parrasvaloissa digipainatuksen huipputeknologia. Sanomme jyrkästi kyllä kysymykseen, ”Onko digipainatus keramiikan tulevaisuus?”

Tämä teknologia mahdollistaa loputtoman määrän räätälöintivaihtoehtoja sekä kokeilumahdollisuuden yhdellä kappaleella kerrallaan, säästäen resursseja ja lisäten suunnittelun joustavuutta.

Lisäksi digipainatus on erittäin tehokas resurssien käytössä, ja se on nopea koristeluprosessi tuotannon linjalla, mikä mahdollistaa tuotantokustannusten leikkaamisen samalla kun ylläpidetään kunkin lautasen ainutlaatuisuutta.

Tämän lisäksi koko painatusprosessin aikana ei synny serigrafiaa tai paperijätettä, mikä vähentää päästöjä ja kemikaalien käyttöä.

Vaikka digipainatus onkin tulevaisuutta, MESA on pitkään puolustanut tämän teknologian käyttöä keramiikassa sekä sen ympäristövaikutuksia ja etuja.

Ja tiedättekö mitä? Me maahantuomme nämäkin lautaset itse, mikä takaa meille mahdollisuuden tarjota ne erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Nyt voit nauttia vastuullisesta kulutuksesta ilman, että kukkarosi kärsii.

Olemme aina olleet sitoutuneita tarjoamaan asiakkaillemme parasta, ja MESA:n digipainatut lautaset ovat täydellinen esimerkki siitä, miten voimme yhdistää innovaation, yksilöllisyyden ja vastuullisuuden jokapäiväisessä elämässä.