Mekani by Huikoo Luottaa Pajuseen – Laadukkaita Työvaatteita ja Henkilökohtaista Palvelua

Mekani by Huikoo Luottaa Pajuseen – Laadukkaita Työvaatteita ja Henkilökohtaista Palvelua

Ravintola-alan ammattilaiset Mekani by Huikoosta ja Kellahden Kartanosta ovat tietoisia siitä, että laadukkaat työvaatteet eivät ole vain ulkonäkökysymys, vaan ne vaikuttavat myös työntekijöiden viihtyvyyteen ja suorituskykyyn. Siksi yhteistyökumppanin valinta on tärkeä päätös. Omistaja Jukka Lankinen avaa heidän päätöstään valita Pajusen Oy työvaatteiden toimittajaksi.

Mikä sai teidä valitsemaan työvaatetoimittajaksi Pajusen?

Pajusen kanssa löydämme nopeasti oikean ja yhteisen sävelen. Ammattitaito näkyy aina siitä, että kerrottuamme tarpeemme oikeat ehdotukset alkavat tipahdella meille, sen sijaan että joutuisimme itse tekemään kaikki valinnat. Yhteistyömme on kestänyt jo kuuden vuoden ajan ja voimme luottaa laatuun ja palveluun.

Miten Pajunen onnistui vastaamaan tarpeisiinne ja vaatimuksiinne työvaatteiden osalta?

Jukka Lankinen: ”Pajuselta löytyy laaja valikoima alan huippulaadukkaita työvaatteita. Olemme aina löytäneet juuri meille sopivat tuotteet heidän valikoimastaan.”

Mikä oli merkittävin etu, jota koitte saavanne, kun valikoitte Pajusen kumppaniksenne vaatetoimituksessa? Miksi päädyitte työvaatteissa Pajuseen?

Jukka Lankinen: ”Tärkein etu on varmastikin sama yhteyshenkilö, jonka kanssa prosessi viedään alusta loppuun. Heidän maineensa, laaja valikoima ja toimitusvarmuus tekivät päätöksemme helpoksi.”

 

Pajusen Oy:n filosofia perustuu vahvasti asiakaslähtöiseen palveluun ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin. Arvostamme jokaisen asiakkaamme tarpeita ja pyrimme aina tarjoamaan parasta mahdollista palvelua. Pitkäjänteinen yhteistyö asiakkaidemme kanssa on meille kunnia-asia, ja olemme ylpeitä siitä, että monet asiakkaamme ovat olleet kanssamme jo vuosia. Pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme ja palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin. Laadukkaat tuotteet, henkilökohtainen palvelu ja nopea toimitusvarmuus ovat meille ensisijaisen tärkeitä arvoja, jotka ohjaavat jokaista toimintaamme. Haluamme olla luotettava kumppani asiakkaillemme ja auttaa heitä menestymään omassa liiketoiminnassaan.


Lisää ajankohtaisia