Uusi sukupolvi mukaan toimintaan

 

Kuvassa uusi yrittäjä Noora Pajunen ja isänsä Jouko Pajunen

 

New boss in the house!

Iloksemme voimme kertoa, että olemme tehneet sukupolvenvaihdoksen.  Neljäs polvi ottaa nyt vetovastuun.  Noora Pajunen on jo toiminut usean vuoden ajan vastuullisissa tehtävissä yrityksessämme ja aloittaa nyt omistajana ja toimitusjohtajana.  Jouko Pajunen jatkaa edelleen normaalisti töiden parissa.

Tänä vuonna  freesataan myymälöiden ilmettä ja kehitetään verkkokauppaa. Sieltä voikin jo shoppailla mm.  Clementin tuotteita sekä kertiksiä. Laajennamme HoReCa puolella valmiiksi kattavaa valikoimaamme ja pian meiltä löytyy muun muassa astiastoja ja ruokailuvälineitä. Paikallisesti Kankaanpäässä keskitymme vahvasti myös työvaate sekä profiilivaate myyntiin. Vastuullisuutta parannetaan jokaisella osa-alueella ja tänä vuonna meiltä onkin saatavilla myös Clementin kokintakeista pitkään toivottuja kierrätysmateriaalista valmistettuja takkeja. Nuorena yrittäjänä toiminnassa tullaan varmasti näkemään digitaalisten palveluiden kehittymistä sekä brändi ilmeen uudistusta.

Clement design on luonut myös uuden hoitoalan malliston nimeltään Antidote.  Mallisto sisältää terveyden- ja kauneudenhoito alan vaatetusta.  Mallisto hyödyntää kokin vaatteista tuttuja trendikkäitä ja teknisiä ratkaisuja.

Maaliskuun alussa aloittaa uusi työntekijä keskittyen uuden Antidote malliston myyntiin.

Kehitämme toimintaamme jokaisella osa-alueella ja panostamme asiakaslähtöiseen palveluun ja nopeaan toimitukseen. Tuotantoon olemme hankkineet esimerkiksi lisää brodeerauskoneita, jotka nopeuttavat prosessia. Haluamme palvella asikkaita entistä paremmin ja otamme mielellämme vastaan toivomuksia esimerkiksi valikoimasta.

Pajunen Oy

perheyritys jo vuodesta 1932