Silikomart

Silikomart professional tuotteet meiltä. Varastostamme löytyy laaja valikoima suosituimpia malleja ja loput tilaamme asiakkaan tilauksesta.
SFC ainutlaatuinen luistamista ja öljyä vastustava pohja.
Silikomart Professional tarjoaa laajan valikoiman hienostuneita ja innovatiivisia tuotteita toimivuudella, käytännöllisyydellä ja kauneudella, jotka vastaavat kaikkien ruoanlaittoa rakastavien tarpeita. Silikomart-tuotteilla on maine paremmasta suunnittelusta ja ne tunnetaan korkealaatuisesta silikoni- ja ”MADE IN ITALY” tuotannostaan. Silikonin käyttö keittiössä tarjoaa erinomaisia tuloksia ja merkittäviä etuja. Vastuksen, lämpöstabiilisuuden ja joustavuuden ansiosta sitä voidaan käyttää lämpötiloissa, jotka vaihtelevat -60 ° C: sta +230 ° C: seen. Silikoni on myös tarttumaton ja joustava, ikääntymistä kestävä materiaali.
Silikomart on jatkuvasti pyrkinyt tarjoamaan asiakkailleen ylivoimaisen tuotteen. Tästä syystä koko tuotantoprosessi on ”MADE IN ITALIA”, ja siinä käytetään korkealaatuista kaupallista piitä (valmistettu 100-prosenttisesta nestemäisestä platina-silikonista), joka täyttää elintarvikestandardit sekä on täysin myrkytön, hajuton ja mauton. Muihin piityyppeihin verrattuna platinapiili on puhtain ja pystyy varmistamaan tuotteen täydellisen elintarviketurvallisuuden. Se ei sisällä myrkyllisiä komponentteja, siinä on vähiten haihtuvia aineita ja sitä käytetään yleisesti lääketieteen alalla. Silikomart kiinnittää huomiota laadunvalvontaan varmistaakseen asiakkaalle täysin luotettavan ja turvallisen tuotteen, joka on kaikkien sääntelystandardien mukainen.
Turvallisuus, laatu ja suorituskyky yhdessä tuotteiden ainutlaatuisen suunnittelun kanssa tekevät Silikomartista kulinaarisen silikonin käytön johtavan asiantuntijan. Silikomartilla on tällä hetkellä EASY CREAM -patentti, tekniikka, joka on kehitetty valmistamaan jäätelöä keppiin silikonimuodoilla.

Näytetään tulokset 1–16 / 1010

Näytetään tulokset 1–16 / 1010