Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija -finaali 2023!

 

Kuohuvaa tunnelmaa ja herkullisia makuelämyksiä! Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija -kilpailujen 2023 finaali ja jälkimainingit ovat viimein päättyneet. Suuret onnittelut uusille Suomen mestareille, Johan Kurkelalle (Vuoden Kokki) ja Kirsi Seppäselle (Vuoden Tarjoilija)! Tapahtuma järjestettiin jälleen kerran Helsingin Messukeskuksessa Viini & Ruoka -messujen yhteydessä.

Pajunen Oy on ollut pitkäaikainen kumppani molemmissa kilpailuissa alusta asti. Olemme tukeneet Vuoden Tarjoilija -kilpailua sen ensi hetkistä lähtien ja myös Vuoden Kokki -kilpailuja useiden vuosien ajan. Jatkamme edelleen yhteistyötä innokkaasti! Pajunen Oy vaatettaa kisaajat ja perinteitä kunnioittaen valmistamme voittajille tutut voittajatakin ja essun. Tänä vuonna vaatetimme kisaajat uusilla malleilla.

Pajusen henkilökuntaa, Jouko, Micke ja Noora, oli myös paikan päällä varmistamassa, että kaikki sujuu suunnitelmien mukaan ja tarjoamassa apua tarvittaessa kilpailujen aikana.

 

Kisatunnelma oli käsin kosketeltava, mutta ennen kaikkea ympäristö oli täynnä herkullisia tuoksuja ja niiden kautta kuviteltuja makumaailmoja. Palvelukulttuuri näytti parastaan ja viimeistellyt kokonaisuudet ilahduttivat mieltä – täydellisiä yksityiskohtia, jotka muodostivat upeita kokonaisuuksia. Kilpailijoiden suoritukset olivat huippuluokkaa, ja koko viikonlopun ajan vallitsi innostunut ja jännittynyt ilmapiiri. Kilpailijoiden keskittyneestä työskentelystä ja ammattiylpeydestä hehkui selvästi alan arvostus ja kilpailujen merkitys jokaiselle osallistujalle. Kilpailujen myötä ravintola-ala saa ansaitsemaansa arvostusta ja houkuttelevuutta. Onnea vielä voittajille!